Thursday, June 23, 2011

sangkaan meleset ...

assalamualaikum dan salam 1 malaysia...

hai semua ... yana ngt an dh abis dh kene 'dajalan' mereka ... rupe2 nye ... ada muslihat nye lagi ... jom2 tgk pic ni ... *maluuuuu


'cantek' tak ???
hahaha

jahat an mereka .... ??? dgn uniform2 sekali kene TEPUNG+SOFTLAN !!!! geram gilerrr .... sob2 ...apa2 pn thanks wat 'suprise' gilerrr ni yer .... ( *pas ni wat la 'suprise' best sikit... like mam KFC ke, McD ke piZZA ke kan3 ??? ) wakakaka *gelak jht ...

apa pn ... thanks a lots kat kowg semua yg sudi wat cm tu at yana k ... hihihi *seumur hidup aq ini yg pertama,ku dibaling tepung sebegitu rupe ....

ily alll !!! <3<3<3 terima kasih sb sudi membace ... MGBU alll !!! amin. bye2 !!! wassalam.


Tuesday, June 21, 2011

aLhAmDuliLLaH ...

assalamualaikum semua ...
salam satu malaysia ..

hari  ni 22/06/2011 kan ??? alhamdulillah yana masih berkesempatan melihat dunia yg serba serbi indah ini milik ciptaan yang maha ESA ... genap 19 tahun yana dilahirkan oleh mama yana ... mama terima kasih !!! mama dh besar an yana smpai skrg !!! iLy mum !!! dh tua (sikit je) upenye yana ni an ??? huhu 

thanks kpd sahabat baik yana yg masih ingt hari lahir yana ... !!! iLy u all, NOORFATAHIAH + NURSABIHA !!! tak lupe jgk sahabat sjk sek rendah terutama NOR SHATILA yg ingt lg hari lahir yana... dan xlupe jgk kpd bdk2 B216 yg dh baling bedak n losyen kat yana tepat2 kul 12 tgh malam ... tQ banyak2 !!! tnggu befday kamu org yer ... =) wakakakaka (gelak jht) ...

apa pn SELAMAT HARI LAHIR tok NUR ALINA ALI !!! may allah bless u, amin .. ha ni kwn yana yg sama tarikh lahir ngn yana tp dia ank last, yana ank first ...

tu je kot yana nk kongsi rini ... sje je n bg tau anda semua bhwe rini (22/06) befday yana .. ahaks ... huhu
thanks kpd rakan2 FB yg sudi wish ...

ok la mate dh mengantuk ni ... otak pn pnt dh pk ayat apa yg nk ditaip ni ... tgn pn dh lengoh dh ni ... huhu
take care semua ... tQ sb sudi bace ayat merepek dr yana ni ... smile always =))) may allah bless u all, amin.
sekian terima kasih .. wassalam . :) <3


Saturday, June 18, 2011

keseorangan rupanya ...

assalamualaikum dan salam satu malaysia ...
anda apa khabar ???
harap semua sihat2 hendak-NYA ..


apa perasaan lau kita sorang2 ??? xde keluarge, kwn2 ... msti sunyi tahap gaban an ... ??? rase cm diri ni xbergune langsung pn ada ... rase cm idop sowg2 kt dunia ni pn ada ... dan yg paling penting rase diri ni xdihargai dan xpernah disayangi ..

yana baru perasan yang yana ni xbermakne pd mereka yang yana rase mereka bermakne dlm hidup yana ... knp lambat ek yana tau ??? myb sbb terlalu syg an mereka pdhl mereka biasa2 je ... tp xpe ... yana xslh an mereka sbb mgkn ada yg lebih baik setelah masing2 ada haluan masing2 ... tp yana masih sowg2 ... 

lau mereka bace ... xperlu kate ape2 ... sbb ni myb mereka akan kate yana ngade2 ... it's up to u ... blog yana, yana punye suke la nk taip pe pn ... wakakakaka (gelak jht dlm kekecewaan) 

masalah apa pn yang kite hadapi, keluarge paling utama walau pn masalah tu ngn keluarge ... mgkn kite pn bkn la yg terbaik dlm keluarge kite ... lau dlm keluarge pn bkn yg terbaik, apatah lg lau ngn org luar ... lg la hampeh, sng ngn kite ... ssh ditinggalnye kite ... tu la lumrah kehidupan ...

yana menaip apa yang terbuku dihati, yang terkumpul difikiran, yang terkeluar dr mulot ... harap xde yang terase k ... sekian, terima kasih sb sudi membace ... wassalam .


p/s : manusia tak terlepas dr melakukan kesalahan ...